WWEWWE RAW

De ce WWE a destrămat The Hurt Business?

Gruparea The Hurt Business a fost destrămată cu câteva săptămâni înainte de WrestleMania 37. Această decizie a fost criticată de mulți fani din Universul WWE și de persoanele din backstage. Bineînțeles, Vince McMahon este responsabil pentru acest lucru.

Wrestling Observer Newsletter raportează că MVP și Bobby Lashley au încercat să-i spună lui Vince să nu despartă stable-ul, pentru că heel-urile s-au conturat mai mult datorită lui. Vince McMahon ar fi luat această decizie din cauza faptului că nu dorea să acorde push anumitor wrestleri. A fost scurt și la obiect iar gruparea s-a desfințat.

„Despărțirea The Hurt Business a fost o decizie luată de Vince McMahon. Lashley și MVP au încercat să-l facă să se răzgândească, dar el nu a fost de acord. Vince a fost axat pe ideea că nu vrea să le acorde push anumitor tipi, și nimic nu l-a putut îndupleca. Acest lucru este cunoscut la McMahon și nu cred că se va schimba.”

Rămâne de văzut ce urmează pentru Shelton Benjamin și Cedric Alexander. Evident, aceștia nu sunt încântați de separarea The Hurt Business. Acum Bobby Lashley trebuie să se confrunte cu Drew McIntyre la WrestleMania 37 fără un stable alături.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !