WWEWWE PPV

De ce nu a revenit Becky Lynch la WrestleMania 37?

Becky Lynch a indicat o revenire în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania 37 pe parcursul ambelor nopți, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Au existat planuri pentru întoarcerea ei iar totul era pregătit.

Au fost, de asemenea, rapoarte conform cărora WWE plănuia să o includă pe Bayley în revenirea lui ”The Man”. Bayley, a avut câteva segmente interesante în timpul Mania 37, dar în loc de Becky, și-a făcut apariția The Bella Twins.

S-a tot căutat motivul pentru absența lui Becky Lynch de la ediția WrestleMania din acest an, iar o sursă din companie a spus că, ”oficialii au discutat și pregătit totul în acest sens, dar nu s-au decis niciodată”. Se pare că oficialii au amânat întoarcerea lui Lynch, deoarece sunt de părere că acesta va avea un impact mai mare la un moment dat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !