WWEWWE SmackDown

De ce nu a primit Dolph Ziggler niciodată un push adecvat în WWE?

Dolph Ziggler este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai muncitori wrestleri in-ring din compania lui Vince McMahon, asigurându-se că dă totul și face orice adversar să arate bine pe parcursul meciului. Cu toate acestea, mulți fani au spus de-a lungul anilor că Ziggler este subevaluat și că nu a fost folosit la potențialul său maxim.

De fapt, Ziggler, a fost de două ori campion World Heavyweight, în 2011 și 2013. În timp ce discuta cu WrestleZone, arbitrul Mike Chioda, a vorbit despre cariera lui Dolph Ziggler, și a explicat de ce nu i s-a acordat niciodata un push semnificativ și de durată în WWE.

În cele din urmă, totul s-a rezumat la politică iar Ziggler nu a reușit să treacă de politica companiei.

„Cred că el (Dolph Ziggler) primește oarecum un push acum, dar au fost atâția ani în care omul a avut atât de mult talent și am văzut foarte multe talente care aveau mult potențial dar pur și simplu nu au ajuns niciodată acolo unde le era locul. Aceștia nu au trecut de punctul politic al companiei. Oficialii îi tot acordau lui Dolph push-uri după care îl lăsau fără ele. Este greu pentru orice superstar să treacă prin asta.”

Ziggler nu a mai fost într-un meci pentru un titlu important de ceva timp, ultima dată când s-a întâmplat asta a fost împotriva lui Drew McIntyre la Extreme Rules 2020.

În prezent, Dolph Ziggler este campion Tag Team alături de Robert Roode în SmackDown și pare mulțumit cu asta deocamdată. Rămâne de văzut dacă va obține o altă șansă la un titlu major din companie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !