Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAWWWE SmackDown

De ce meciul dintre AJ Styles vs. The Undertaker va avea loc la WrestleMania 36?

The Undertaker nu a mai lucrat în ring de la Extreme Rules anul trecut. La acel Pay-Per-View, el a câștigat un meci Tag Team alături de Roman Reigns în fața lui Drew McIntyre și Shane McMahon. În acest moment, „The Phenom” este promovat pentru cel mai important eveniment anual din wrestling, WrestleMania.

Dave Meltzer a enumerat în cadrul Wrestling Observer Radio câteva motive bune pentru care urmează să vedem un meci între Styles și Taker.

„Acest meci poate fi înțeles în unele privințe. În primul rând, AJ Styles este heel. În al doilea rând, Styles poate pierde meciul cu The Undertaker fără să îl afecteze într-un fel acest lucru. Un alt motiv ar fi că dacă The Undertaker va lucra în acest meci o va face împotriva unuia dintre cei mai buni wrestleri, astfel încât nu este folosit inutil. Majoritatea wrestlerilor care au meci împotriva lui The Undertaker nu sunt afectați de pierderea meciului. Modul în care este poziționat AJ nu îi va afecta cariera. Deci, acest meci este o modalitate prin care The Undertaker să fie prezent pe card-ul de la WrestleMania 36.”

The Undertaker putea să-și facă apariția la WWE TV în orice moment. Probabil că acest lucru nu se va întâmpla până după Super ShowDown, doarece acum AJ Styles este scos din acțiune datorită unei accidentări la umăr.

Styles este programat să lupte la show-ul din Arabia Saudită, în timp ce The Undertaker nu este promovat pentru respectivul eveniment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages