Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

De ce l-a ajutat Damian Priest pe Edge în meciul de la WrestleMania 38?; Planuri importante pentru ei!

Pentru cei care se întreabă ce se întâmplă între Edge și Damian Priest, se pare că există planuri importante pentru aceștia. După cum s-a putut vedea seara trecută la WrestleMania 38, Priest a venit către ring în timpul înfruntării lui Edge cu AJ Styles. Apariția lui Damian Priest a cauzat o distragere a atenției care i-a permis lui Edge să-și revină și să-l execute pe Styles cu un ”Spear” pentru a câștiga meciul.

Așa cum am relatat anterior, Edge va ”înfința” un nou stable heel la RAW. Ideea este ca actualul gimmick heel al Hall of Famer-ului să fie și mai credibil având elemente noi. De asemenea, s-a discutat despre câteva nume interesante pentru respectivul stable.

Vă reamintim că Edge, are un nou Theme Song și a primit o intrare complet nouă la Mania 38 pentru a revoluționa noul său gimmick heel. Încă nu se știe cine se va mai alătura grupului format din Edge și Damian Priest, dar cu siguranță vom afla mai multe detalii în acest sens la RAW-ul de diseară.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages