Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

De ce este absent Randy Orton de la WWE TV?

Randy Orton nu a mai fost văzut la WWE TV de aproape o lună iar fanii se întreabă ce se întâmplă cu „The Viper”. Fightful Select raportează că motivul pentru care Orton nu se află în acțiune se datorează faptului că a fost pus pe „lista de așteptare”. De menționat este faptul că nu există probleme între Randy și oficiali iar el va reveni la episodul RAW-ului din 2 august.

WWE a avut planuri pentru Randy Orton și Matt Riddle la SummerSlam, dar „circumstanțele neprevăzute ale absenței lui Orton” au necesitat sistarea acestora.

Randy, a fost văzut ultima dată în acțiune la RAW-ul din 21 iunie, unde a pierdut împotriva lui John Morrison într-un meci de calificare pentru Money in the Bank. El trebuia să participe în ultimul meci de calificare, dar Riddle a ajuns să-l înlocuiască și să lucreze la Pay-Per-View-ul MITB din acest an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages