Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

De ce Charlotte Flair a învins-o pe Ronda Rousey la WrestleMania 38?

WWE a început feud-ul dintre Ronda Rousey și Charlotte Flair la sfârșitul lunii ianuarie, odată ce Rousey a revenit la WWE TV câștigând meciul Royal Rumble feminin, obținând șansa de a se înfrunta cu o Campioană feminină în cadrul WrestleMania 38. Ronda a decis să aibă un meci cu Flair pentru titlul feminin al SmackDown-ului.

Rousey era favorită pentru câștigarea meciului la Mania 38 sâmbăta trecută, dar oficialii au decis ca Flair să obțină victoria. La finalul meciului, Ronda a făcut-o să cedeze pe Charlotte cu un ”Armbar” dar arbitrul era la pământ. Când Rousey l-a ridicat pe arbitru, Flair a executat-o cu un ”Big Boot” pentru a-și păstra centura. Datorită unui astfel de final, este de așteptat un rematch.

Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că, compania intenționează să prelungească feud-ul dintre Flair și Ronda.

„Ideea este ca feud-ul dintre cele două să fie mai lung, prin urmare, Charlotte Flair trebuia să câștige primul meci, chiar dacă a fost superioară Rondei în angle-urile care au dus la acesta.”

Deși WWE încă nu a anunțat când va avea loc rematch-ul, Rousey este promovată pentru Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash, pe 8 mai.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

2 Comments

  1. “Deși WWE încă nu a anunțat când va avea loc rematch-ul, Rousey este promovată pentru Pay-Per-View-ul WrestleMania 38, pe 8 mai.” – ???

    1. A fost o mică greșeală de scriere…se mai întâmplă. Mulțumim pentru atenționare. Zi faină!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages