Sustineti InRing.Ro
AEW

De ce AEW are doar 4 Pay-Per-Views pe an?

Primul episod din AEW Dynamite a fost difuzat în Octombrie 2019 și de atunci toti membrii companiei au muncit mult sa le dea fanilor un produs alternativ fanilor la cea ce vad in WWE. Pentru o mare parte din istoria lor, au reușit să facă acest lucru.

Mediul din spatele culiselor e diferit intre AEW si WWE, așa cum au menționat și foste staruri WWE. Ambele companii au idei diferite despre cum vor să lucreze.

Una dintre cele mai mari diferente între AEW și WWE e faptul că AEW produce doar patru Pey-Per-Views pe an, în comparație cu WWE care produce câte un Pay-Per-View in fiecare lună.

Președintele AEW Tony Khan a explicat care este motivul pentru care AEW are doar 4 Pay-Per-Views într-un an. În final totul se rezumă la faptul că Tony Khan vrea să se concentreze mai mult pe show-urile televizate și sa creeze anticipare pentru evenimentele Pay-Per-Views

Ei(WWE) fac foarte multe show-uri, cel puțin unul pe lună. Eu nu pot atât de multe show-uri de genul. Chiar încerc să mă concentrez mai mult pe produsele televizate, Dynamite și Rampage. Cele trei ore de televiziune și programul nostru de dezvoltare sunt principalele lucuri pe care mă concentrez, și după se adună poveștile pentru Pay-Per-View-urile trimestriale și e destul de entuziasmant pentru că cu cât ne apropiem de PPV, poți să simți entuziasmul cum crește, cum se construiesc poveștile, oamenii ard de nerăbdare să vadă meciurile mari.

Tony Khan

Judecând după succesul pe care la avut All Out, probabil metoda lui Tony Khan de a ține doar 4 Pay-Per-Views pe an e soluția pentru companie. La următorul Pay-Per-View AEW Full Gear din Noiembrie rămâne de văzut ce pregătește compania pentru acest eveniment.

Show More

Related Articles

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages