Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

De ce a plecat AJ Lee din WWE?

Fosta divă din WWE AJ Lee, a părăsit compania în anul 2015. Au existat o multitudine de motive care au făcut-o să ia această decizie, de la relația tensionată a ei cu oficialii până la accidentările suferite de-a lungul carierei sale.

Wrestling Observer Newsletter relatează că, se presupune că AJ Lee ar fi părăsit WWE pentru că îi expirase contractul. A fost și o situație incomodă atunci când medicul companiei, Chris Amann a intentat un proces împotriva soțului ei CM Punk. Înainte de plecare, AJ Lee a criticat modul în care WWE își tratează divele, așa cum se poate observa în tweet-ul de mai jos.

Accidentările suferite de AJ Lee au contribuit, de asemenea, la plecarea ei din WWE. Deteriorarea permanentă a coloanei vertebrale cervicale i-a scurtat considerabil cariera, lipsind din multe meciuri și feud-uri grozave. În plus, aceasta a menționat că îndeplinirea obiectivelor sale a dus la retragerea din ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages