Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

De ce a părăsit Chris Jericho WCW?

Chris Jericho, este unul dintre cele mai mari superstaruri din Pro Wrestling, el făcându-și simțită prezența în diverse promoții majore precum WWE, WCW, NJPW și AEW. Cu toate acestea, cariera lui Jericho a avut un impuls major când a debutat în WWE.

Y2J a fost un wrestler de top în WCW înainte de a debuta în WWE. În 1999, acesta a părăsit WCW și, conform diferitelor interviuri, Jericho a părăsit promoția pentru că dorea să lucreze pentru Vince McMahon.

Chris a fost întrebat de ce a părăsit WCW atunci când a fost prezent la Broken Skull Sessions. Steve Austin i-a adresat întrebarea iar Y2J a răspuns:

„Principalul motiv al deciziei mele a fost că voiam să lucrez cu Vince McMahon. Oh da, întotdeauna mi-am dorit să lucrez cu Vince. Mereu am avut în vedere acest plan…rețineți, am crescut în Winnipeg. Nu am avut WCW acolo, nu aveam cu adevărat NWA. Am vrut să fiu campion WWE Intercontinental. Am vrut să muncesc cu și pentru Vince McMahon. Am vrut să merg în Madison Square Garden, unde tatăl meu juca hochei și îmi amintesc că l-am văzut puțin când eram copil. Din păcate, WWE nu mă voia în acel moment, dar WCW m-a vrut. Și m-am gândit: „Dacă voi putea merge acolo, poate voi deveni o mare vedetă iar WWE mă va lua.”

Acest răspuns subliniază că Jericho nu a avut probleme majore cu WCW. Voia doar să lucreze pentru o companie mai mare.

Într-un alt interviu, fostul președinte al WCW Eric Bischoff a fost întrebat dacă a încercat să-l oprească pe Chris Jericho să plece din WCW. Iată ce a spus Bischoff:

„Am încercat foarte mult să-l păstrez pe Jericho. I-am oferit lui Chris mulți bani. Am făcut tot ce am putut pentru a-l împiedica pe Chris, dar el a fost hotărât să părăsească WCW pentru că a folosit WCW doar pentru a-și atinge scopul, să ajungă în WWE și, odată ce a obținut asta nu s-a mai putut face nimic. A trebuit să fiu realist, nu cred că l-aș fi putut ține pe Y2J în WCW.”

Se poate considera că istoria s-a repetat atunci când Chris Jericho a părăsit WWE în 2018 fără a avea mari probleme cu oficialii. Y2J lucrează în prezent pentru AEW, unde este fost campion mondial.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages