WWEWWE PPVWWE RAW

De ce a lipsit Apollo Crews de la The Horror Show at Extreme Rules?

Oficialii din WWE au confirmat faptul că, campionul United States Apollo Crews își va apăra titlul United States împotriva lui MVP la Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat.

În schimb, o sursă din WWE a spus că Crews se afla la Performance Center în ziua evenimentului pregătit de meci, dar condiția fizică nu i-a permis asta. De asemenea, a fost menționat faptul că Apollo purat un bandaj la spate, ca urmare a unui atac din partea lui Bobby Lashley.

WWE a făcut un segment în ring cu Lashley și MVP care au glumit pe seama lui Crews spunând că el a fost accidentat înainte ca MVP să declare că este noul campion U.S. prin forfeit. Acum el deține titlul, deși cei din WWE nu au spus niciodată că MVP este noul campion.

Dave Meltzer a raportat în cadrul Wrestling Observer Radio că lipsa lui Apollo Crews se datorează virusului „Covid-19”. Ulterior, Meltzer a menționat că nu știe când WWE a aflat că Crews nu poate lucra în acest meci, dar Apollo nu a mai fost văzut la TV de câteva săptămâni.

După segmentul de la WWE Extreme Rules, Crews a postat un mesaj pe contul său oficial de Twitter:

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !