Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

De ce a fost prezent MVP la RAW-ul din această săptămână?

După cum s-a putut observa la RAW-ul din această săptămână, MVP a revenit la WWE TV și a avut un segment VIP Lounger, cu Drew McIntyre ca invitat special.

O parte din Universul WWE a fost surprins de prezența lui, deoarece el a spus că meciul său cu Rey Mysterio la RAW-ul de după Royal Rumble a fost cel de retragere din WWE. Cu toate acestea, MVP a menționat într-un interviu că este interesat să aibă un rol în backstage-ul companiei.

PWInsider raportează că au existat discuții între oficiali ca MVP să aibă rolul de producer în cadrul companiei. Se pare că acest lucru s-a întâmplat la RAW-ul din această săptămână.

Nu există informații dacă cele două părți au semnat un contract, dar dacă lucrurile vor decurge cum și-ar dori, atunci MVP va avea un rol similar cu cel a lui Shane Helms, Sonjay Dutt și alții.

Când Jeff Jarrett a fost adus înapoi în companie, oficialii l-au supus unor lucruri în backstage înainte ca el să primească un contract full-time ca producer. Asta pare să fi se întâmplat și în cazul lui MVP.

MVP are mulți prieteni în WWE, inclusiv Paul Heyman, Rey Mysterio, Shane Helms și alții, așa că nu ar trebui să ne surprindă rolul pe care l-a primit acum în companie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages