Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

De ce a fost Kevin Owens absent în ultima perioadă de la WWE TV?

În ultimele două săptămâni Kevin Owens nu a mai fost văzut în cadrul show-ului Monday Night RAW. Drept urmare, unii fani s-au întrebat de ce Owens nu a fost folosit. WWE a înregistrat două episoade din RAW pe 20 iulie la Performance Center, în Olando, Florida. Un episod a fost difuzat în acea noapte și cel de-al doilea episod a fost difuzat lunea trecută.

Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter faptul că Kevin a fost prezent la înregistările show-urilor și trebuia să apară la TV, dar după ce au fost făcute modificări, oficialii au decis să nu-l utilizeze. Meltzer a crezut că deoarece WWE a făcut angle-uri pentru accidentarea lui Aleister Black la ambele episoade, atunci Kevin Owens trebuia să vină în ajutorul lui Black, care avea probleme cu Seth Rollins și Murphy. Se pare că oficialii nu au simțit nevoia să-l implice pe Kevin Owens în angle-uri de acest fel.

Ultima dată când a fost văzut în acțiune, Owens l-a învins pe Murphy în kickoff-ul Pay-Per-View-ului WWE Extreme Rules la începutul acestei luni. WWE va reveni în Performance Center la începutul săptămânii viitoare pentru un alt set de înregistrări TV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages