Sustineti InRing.Ro
AEW

Dax Harwood ironizează zvonurile conform cărora CM Punk este ”foarte nefericit în AEW”

Dax Harwood este membru al echipei FTR, campioana Ring of Honor World Tag Team. Se pare că, el are o relație aparent bună cu actualul campion AEW CM Punk. La începutul acestei zile, Harwood a postat pe social media o fotografie alături de Punk în semn de prietenie. În descriere, Dax a pus o frază aparent sarcastică referitoare la moralul pe care îl are CM Punk acum în companie.

Punk a fost foarte menționat în ultima săptămână. Promo-ul său de miercurea trecută a alimentat zvonurile că ar fi nemulțumit în backstage-ul All Elite Wrestling. A indicat, de asemenea, un potențial conflict personal cu Hangman Page, precum și cu alți membri ai roster-ului.

Vă reamintim că CM Punk a revenit în Pro Wrestling datorită AEW, debutând la episodul show-ului Rampage din 20 august 2021. De atunci a avut feud-uri cu Darby Alin, MJF și Hangman Page, pe care l-a învins într-un meci pentru titlul mondial al acestei industri.

”Mi-a dat în falcă un ”pumn de muncitor”. Și dacă nu vă puteți da seama, e foarte nefericit”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages