Sustineti InRing.Ro
AEW Rampage

Datele preliminare indică o creștere substanțială a publicului după debutul lui CM Punk la AEW Rampage

Rating-urile finale nu au fost încă dezvăluite, dar există date preliminare pentru show-ul de vinerea trecută și, pe baza acestora, se pare că revenirea lui CM Punk în Pro Wrestling la AEW Rampage a avut un succes masiv.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a menționat că pe piața din Chicago, show-ul a obținut un rating de 1,6 în demo-ul cheie 18-49 în prima jumătate de oră a acestuia.

Pe primele 10 piețe, Rampage a crescut cu 57% față de prima săptămână și cu 50% în demo-ul cheie 18-49. Dacă acest număr se corelează la nivel național, atunci înseamnă că show-ul ar fi atins undeva în jur de 1,6 milioane de spectatori/0,46 în demo-ul 18-49. Acest lucru ar fi considerat un succes masiv, mai ales în intervalul orei 22:00 vineri seara. Numărul din Chicago ar distorsiona media, astfel încât numărul total ar putea ajunge puțin mai jos de 1,6 millioane. Făcând o diferență, episodul de debut al Rampage a atras în medie 740.000 de spectatori, având un rating de .30 în demografia de bază 18-49.

Media finală a tuturor piețelor va crește în până astăzi, dar se pare că AEW și TNT au motive să sărbătorească. Cel mai impresionant este faptul că oficialii au tras atât de mult interes exclusiv pe baza zvonurilor fără să promoveze direct apariția lui Punk.

Debutul lui CM Punk în AEW a avut impact și asupra rețelelor de socializare. În acest moment, clipul cu intrarea sa pe contul de Twitter @AEWonTNT are mai mult de 5,7 milioane de vizualizări. Intrarea lui Punk postată pe canalul de YouTube al AEW are peste 4,3 milioane de vizualizări, iar discursul său postat tot aici are peste 2,4 milioane de vizualizări. De asemenea, paginile lor de Facebook sunt în creștere.

În teorie, rating-ul pentru Dynamite ar trebui să crească substanțial miercuri.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages