WWEWWE PPV

Data și Locația Pay-Per-View-ului WWE Royal Rumble 2022 au fost confirmate

Se pare că s-a stabilit data și locația Pay-Per-View-ului WWE Royal Rumble de anul viitor. WWE a anunțat prin intermediul St Louis Post-Dispatch că respectivul eveniment va avea loc sâmbătă, 29 ianuarie 2022 la The Dome at America’s Center din St Louis, Missouri, în prezența a peste 40.000 de fani.

La Royal Rumble 2020 în Houston, au participat 42.715 de persoane iar la ediția din 2019 în Phoneix au fost prezenți 48.193 de fani. Show-ul din acest an s-a desfășurat în ThunderDome, fără public datorită pandemiei Covid-19.

De asemenea, arena în care se va desfășura Royal Rumble 2022 are o capacitate de 66.965 de locuri. În plus, așa cum s-a întâmplat și anul acesta la SummerSlam, PPV-ul Royal Rumble de anul viitor va avea loc sâmbătă, nu duminică așa cum ne-am obișnuit. S-a discutat, și despre mutarea evenimentului Royal Rumble în luna februarie, dar evident planurile au fost schimbate.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !