Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Data Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2020 a fost schimbată

Se pare că WWE a schimbat data unui alt Pay-Per-View viitor și anume Hell in a Cell. Inițial, evenimentul trebuia să aibă loc pe 1 noiembrie. Cu toate acestea, Dave Meltzer a raportat în cadrul celei mai noi ediții a Wrestling Observer Newsletter faptul că show-ul respectiv se va desfășura mai devreme, adică pe 25 octombrie.

Meltzer a speculat că motivul pentru care data PPV-ului HIAC din acest an a fost schimbată este pentru că acordul WWE-ului cu Amway Arena se încheie pe 30 octombrie, și este mult mai simplu ca oficialii să rămână cu arena pregătită în loc să fie nevoiți să strângă toate cele necesare și să le mute într-o altă locație.

S-ar putea ca WWE să-și prelungească contractul cu arena pentru a găzdui evenimentele încă câteva luni, dar nu se știe dacă asta se va întâmpla în Amway Center sau va fi găsită o altă locație după sfârșitul lunii octombrie. Clash of Champions va avea loc pe 27 septembrie, Survivor Series pe 22 noiembrie și TLC pe 20 decembrie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages