Sustineti InRing.Ro
GamesWWEWWE PPV

Data lansării jocului WWE2K22 a fost confirmată

Franciza de jocuri video a WWE a lucrat foarte mult de când jocul precedent a fost un eșec lamentabil. Fanii vor noul joc video din seria WWE2K însă, vor trebui să aștepte până anul viitor.

Se pare că jocul WWE2K22 nu era de așteptat să se lanseze până anul viitor, cu toate că a fost difuzat un promo la WrestleMania 37. Acum, oficialii au difuzat un nou promo al jocului în timpul Pay-Per-View-ului SummerSlam, confirmând că lansarea va avea loc în martie 2022.

Superstarurile WWE au fost deja scanate pentru joc, împreună cu alți wrestleri care au fost concediați recent. Sperăm că oficialii nu vor scoate din joc mai multe superstaruri care ar putea fi concediate de acum până în martie 2022.

Să sperăm că această lungă așteptare va merita, deoarece 2K a trebuit să înceapă totul de la zero în acest nou joc video pentru WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages