Sustineti InRing.Ro
AEW

Darius Martin vorbește despre accidentarea sa

Darius Martin, fratele unuia dintre cele mai apreciate star-uri AEW ale momentului, Dante, a vorbit cu Jon Alba imediat după Full Gear, despre accidentarea sa și despre cum a fost tratat de companie în această perioadă de absență.

Darius a declarat că se simte destul de bine și că ia recuperarea pas cu pas astfel încât să fie apt cât mai curând. Acesta a mai adăugat că este recunoscător pentru faptul că această accidentarea a venit când era sub contract cu AEW, iar compania i-a arătat un suport uriaș.

Întrebat de Alba despre felul în care l-a ajutat AEW în această perioadă, Dante Martin a afirmat că este în continuare plătit ca și cum ar lupta și că este norocos că AEW îi oferă o siguranță financiară. De asemenea, star-ul cunoscut anterior ca Air Wolf, a profitat de ocazie să-l laude și pe președintele companiei, Tony Khan, despre care a zis că este un șef extraordinar, care-și prețuiește angajații.

Ultimul meci al lui Darius în AEW a avut loc pe 18 februarie, iar în dimineața zilei de 22 aprilie a suferit intervenția chirurgicală. Nu se cunoaște încă o dată aproximativă la care acesta va putea reveni în ring.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages