Sustineti InRing.Ro
AEW Dynamite

Dante Martin a părăsit Team Taz

Dante Martin nu se simte în largul său alături de niciun alt star din vestiarul AEW, cu excepția fratelui său, sau cel puțin asta reiese din acțiunile acestuia din ultima perioadă.

De la accidentarea fratelui și partenerului său din Top Flight, Darius Martin, Dante a făcut echipă cu Matt Sydal și Lio Rush, iar cel mai recent s-a alăturat grupării lui Taz, însă toate parteneriatele sale s-au încheiat rapid.

Aseară, în momentele de final ale Dynamite Diamond Battle Royal, văzându-se în ring alături doar de MJF și Ricky Starks, Dante Martin a luat decizia să-l elimine din meci pe partenerul său din Team Taz, obținând astfel un meci împotriva lui MJF la Winter is Coming pentru Dynamite Diamond Ring.

După meci, Dante și-a scos banderola și a aruncat-o, semn că nu mai vrea să aibă de a face cu facțiunea condusă de Taz, iar Starks nu a rămas indiferent, atacându-l. În drumul său către tunel, MJF a observat ce se întâmplă în ring, iar după câteva secunde de gândire a părut chiar că va interveni în ajutorul lui Dante, însă câteva momente mai târziu am putut vedea că a fost doar unul din “jocurile” lui “Salt of The Earth”.

Cel care a venit în cele din urmă să-l salveze pe tânărul star a fost CM Punk, acesta profitând de ocazia perfectă pentru a pune mâna atât pe MJF cât și pe Ricky Starks.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages