Sustineti InRing.Ro
AlumniWWEWWE SmackDown

Damien Sandow, trebuia să câștige titlul World Heavyweight în 2013

În timpul unui interviu cu Chris Featherstone de la Sportskeeda Wrestling, fostul superstar din WWE Damien Sandow (Aron Stevens) a spus că ar fi trebuit să devină campion World Heavyweight după ce a câștigat meciul Money in the Bank în 2013:

„Trebuia să fac cash-in cu succes după ce am câștigat meciul Money in the Bank din 2013. Cody Rhodes și cu mine am rămas la final. Am auzit că voi fi campion mondial iar Cody va veni după titlul meu. Era planificat un lucru minunat și da, nu s-a întâmplat până la urmă. Sunt foarte mândru de acel meci Money in the Bank și cred că Rhodes, a spus că a fost unul dintre meciurile sale preferate, dacă nu cel mai preferat meci al său în WWE. Același lucru îl pot spune și eu, nu neaparat că am câștigat, dar în Philadelphia, am lucrat cu 6 heel-uri iar eu eram babyface în acel meci. A fost un moment atât de grozav. Îmi amintesc când mă ascundeam de Lilian Garcia sub ring, Cody, luptase cu toată lumea și avea doar puțină energie, suficient cât să o simți, însă meciul nu s-a oprit. El urca pe scară iar eu mi-am spus: „Doamne, acum e momentul meu”. Am intrat în ring. A fost o magie la care toți cei implicați au contribuit. După părerea mea, acel meci a fost o capodoperă absolută.”

De asemenea, Stevens, a menționat că el și Cody se plictiseau îngrozitor cât timp erau la RAW. Mai jos, aveți întregul interviu.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages