Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Damian Priest, se aștepată ca Bad Bunny să revină în WWE

Bad Bunny, a fost foarte respectat și lăudat de superstaruri pentru devotamentul său și parcursul în Pro Wrestling. Rapper-ul s-a antrenat la Performance Center din Orlando, Florida la începutul lunii februarie pentru primul său meci în WWE. Fanii l-au lăudat în urma meciului Tag Team pe care l-a avut în prima seară a PPV-ului WrestleMania 37 alături de Damian Priest vs. The Miz & John Morrison.

Priest, a acordat recent un interviu pentru Ariel Helwani de la BT Sports, în care a discutat despre echipa sa cu Bunny. El a apreciat efortul lui Bunny de a se îmbunătăți și chiar a subliniat cum Randy Orton a spus că Bad Bunny este oficial un wrestler după meciul de la Mania din acest an.

În timp ce vorbea despre legătura pe care o are cu rapper-ul, i s-a pus întrebarea revenirii lui în WWE, iar Priest crede că se va întâmpla asta:

„Cred 100% că nu există nicio problemă cu asta, e posibil să revină. Bad Bunny, s-a distrat atât de mult și iubește foarte tare această companie. Dacă împrejurimile o cer din nou, asta se va întâmpla. A fost momentul perfect pentru el să se poată dedica acestui business. S-a mutat în Orlando pentru a se antrena și a luat acest lucru extrem de în serios. Timpul va spune dacă poate lucra din nou, ar fi devotat 100% când s-ar întoarce.”

Puteți urmări întregul interviu mai jos (acest subiect începe de la minutul 6:58):

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages