Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Damian Priest nu a înțeles sfatul lui Triple H

Damian Priest a avut o evoluție foarte bună în NXT și mulți fani ar fi de acord cu acest lucru. El a câștigat, de asemenea, titlul NXT Nord-American și a concurat în meciuri memorabile acolo. Se pare că Priest a fost sfătuit de către Triple H.

Priest a debutat în Main Roster pe parcursul meciului Royal Rumble masculin de anul trecut, unde a avut o performanță excelentă. După aceea, s-a asociat cu Bad Bunny timp de câteva luni, cei doi lucrând împreună la WrestleMania 37.

Damian a câștigat în cele din urmă titlul United States pe care l-a deținut timp de 191 de zile, înainte de a-l pierde recent împotriva lui Finn Balor. În cadrul unui interviu pentru ViBe & Wrestling, Damian Priest a dezvăluit sfatul pe care i l-a dat Hunter. Priest a recunoscut că i-a fost greu să înțeleagă acel sfat la început.

”Vreau să văd persoana pe care o văd aici în ring. Când ești între corzi, joci rolul unui wrestler, dar nu vreau asta, vreau să văd pe altcineva. Dacă înveți să fii tu însuți, vei avea o carieră uimitoare. Când Triple H mi-a dat acest sfat, nu l-am înțeles pentru că m-am gândit, la ce se referă? Cum să-mi spui că nu știu să fiu eu însumi? Până când într-o zi, mi-am dat seama ce a vrut să spună și am înțeles totul. Nu știu de ce, dar este greu să fii tu însuți în fața camerei pentru că îți schimbă felul în care vorbești, felul în care mergi, totul. Dar, a venit ziua în care m-am relaxat și am început să mă distrez.”

Recent, am relatat faptul că este puțin probabil ca Triple H să mai lupte vreodată datorită stării sale nefavorbabile de sănătate. Rămâne de văzut când ”The King of Kings” va reveni în WWE, deoarece sunt șanse mici ca acest lucru să se întâmple în curând. Cu toate acestea, el a influențat multe Superstaruri care încă își fac treaba cu brio.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages