WWEWWE RAW

Damian Priest explică de ce îl susține pe Edge

Edge a fost prezent la RAW-ul de seara trecută pentru a ține un promo în ring. El a vorbit despre victoria sa împotriva lui AJ Styles în cadrul WrestleMania 38, menționând că nu se aștepta ca Damian Priest să intervină, dar acest lucru are sens pentru că a încercat să fie un model de urmat pentru ceilalți, așa cum a făcut și ”Rated-R Superstar”.

În cele din urmă, Priest și-a făcut apariția în ring pentru a explica totul. Fostul Campion United States a spus că ”s-a pierdut în Road to WrestleMania” așa că i-a fost ușor să decidă că vrea să-i fie loial lui Edge. Styles a venit repede pentru a-i ataca pe Edge și Damian, dar Priest și-a salvat aliatul înainte ca AJ să-l poată executa cu ”Cont-Chair-To”. Apoi, Hall of Famer-ul l-a răpus pe Styles cu un ”Spear” și a încercat să facă ”Con-Chair-To”, dar oficialii WWE au intervenit. După cum am relatat anterior, mai mulți membri se vor alătura în curând stable-ului ”realizat” de Hall of Famer.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !