Sustineti InRing.Ro
AlumniWWEWWE RAW

Damian Priest, a fost aproape să gafeze, în timpul promo-ului atunci când fanii scandau numele lui CM Punk la RAW-ul din această săptămână

Scandările numelui lui CM Punk la RAW-ul din această săptămână în Chicago, IL, au continuat pe parcursul meciurilor și segmentelor, inclusiv în segmentul MizTV.

Damian Priest, a fost invitatul lui The Miz și John Morrison. La un moment dat, când Priest vorbea, fanii au început să scandeze numele lui Punk. După spusele celor prezenți în arenă, scandările au fost foarte puternice, dar nu s-au auzit la fel de tare la TV.

Priest părea amuzat de ce se întâmplă și aproape că a izbucnit în râs, încercând să-și amintească ce trebuie să spună în promo-ul său.

În mod clar, scandările numelui lui Punk nu sunt binevenite în WWE, deoarece se crede că el va merge în AEW. Este de așteptat ca Punk să debuteze la AEW Rampage pe 20 august. Show-ul va avea loc la United Center din Chicago.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages