Sustineti InRing.Ro
WWE

Dakota Kai despre revenirea ei în WWE: ”Totul s-a întâmplat în ultimul moment”

Șeful echipei creative din WWE, Paul ”Triple H” Levesque, a făcut o ”mișcare interesantă” sâmbăta trecută, la Pay-Per-View-ul SummerSlam, prezentând un nou stable format din Bayley, Iyo Sky și Dakota Kai. Toate 3 dive au revenit după meciul de deschidere a evenimentului în care Bianca Belair a reușit să-și păstreze titlul feminin din RAW împotriva lui Becky Lynch.

Kai a lucrat pentru WWE timp de 6 ani înainte de a fi concediată în luna aprilie a acestui an. La momentul respectiv, Dakota le-a spus oficialilor că nu dorește să își reînoiască contractul și că vrea să plece din companie.

În timpul unei apariții recente la WWE The Bump, Dakota Kai a vorbit despre revenirea ei precizând că totul s-a întâmplat în ultimul moment. Încă nu se știe când a acceptat aceasta să se întoarcă în companie.

„Credeați că m-ați văzut ultima oară, nu? Încă mă simt bulversată cu tot ce mi s-a întâmplat. Și totul s-a întâmplat în ultimul moment. Să vorbesc acum este emoționant. Tot ce s-a întâmplat de sâmbătă încoace a fost o nebunie, o nebunie.”

Kai a menționat că alianța cu Bayley și Sky este un lucru pe care a dorit să-l facă de mai mulți ani.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages