Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

D-Generation X se va reuni pentru a 25-a aniversare la RAW

Paul ”Triple H” Levesque a primit rolul de șef al echipei creative din WWE după ce Vince McMahon a demisionat din funcția de CEO al companiei. La două luni după aceste întâmplări, fanii sunt mai mult decât fericiți cu privire la cum decurg lucrurile.

Înainte de munca în backstage, Triple H a activat în ring fiind unul dintre cei mai buni wrestleri din industrie. Acest lucru a inclus, de asemenea, contribuția lui ”The Game” la faimosul stable D-Generation X.

Hunter și Shawn Michaels au fost succesul respectivului stable. Departamentul de relații publice al WWE a postat un tweet confirmând că la ediția din 10 octombrie a show-ului Monday Night RAW vor fi prezenți membri ai DX, pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a acestora.

Trebuie să știți că Vince l-a amenințat pe HHH cu, concedierea din cauza segmentelor DX de-a lungul anilor. Rămâne de văzut ce ne va aștepta la cea de-a 25-a aniversare a renumitului stable.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages