Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Curând se va produce un Heel Turn important în WWE

Andrew Zarian, a raportat în cursul zilei de ieri că Heel Turn-ul din storyline-ul lui Dominik cu Rey Mysterio va veni curând. Storyline-ul se desfășoară de mai multe luni, dar s-a discutat despre ideea ca Dominik să facă heel turn pe tatăl său încă de când a semnat cu WWE.

Dominik, a declarat în interviuri că exista, de asemenea, ideea ca el să poarte o mască, el și tatăl său dorind ca numele Mysterio să-i fie atribuit în continuare, preluând astfel numele Rey Mysterio. Nu se știe dacă se va întâmpla această schimbare de gimmick, însă se pare că Dominik va fi heel în curând.

Săptămâna aceasta la RAW, Dominik a fost scos din echipa brand-ului roșu pentru meciul tradițional masculin Survivor Series, fiind înlocuit de către Bobby Lashley.

Este posibil ca Dominik Mysterio să intervină în meciul de la Survivor Series unde participă și tatăl său, scoțându-l pe acesta din el, deci așa ar putea începe Heel Turn-ul.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages