Sustineti InRing.Ro
AlumniWWEWWE RAWWWE SmackDown

Curând ar putea avea loc concedieri în Main Roster-ul WWE

Se pare că este posibil ca în curând să vedem mai multe concedieri din partea WWE. Dave Meltzer a relatat la Wrestling Observer Radio că oficialii nu au terminat încă cu reducerile bugetare.

„Au fost deja 10 concedieri în brand-ul NXT. Am auzit că vor urma mai multe…Există cu siguranță persoane din Main Roster pe care le-am putea vedea fiind concediate. Cred că ideea este ca totul să se finalizeze înainte de apariția investitorilor, nu știu. Asta ar fi logic.”

În cursul zilei de ieri, oficialii au concediat următoarele persoane:

– Dakota Kai
– Malcolm Bivens
– Dexter Lumis
– Harland
– Persia Pirotta
– Sanjana George
– Draco Anthony
– Mila Malani
– Raelyn Divine
– Blair Baldwin (arbitru)

Compania le-a spus tuturor că au fost concediați din cauza reducerilor bugetare și că rămâne posibilitatea unei reveniri pe parcurs. În cele mai multe cazuri, respectivii au fost concediați pentru că Vince McMahon a considerat că nu sunt potriviți Main Roster-ului. În ceea ce îl privește pe Malcolm Bivens, acesta a spus clar că nu vrea să semneze din nou. Cât despre alții, nu au progresat suficient în ceea ce privește activitatea în ring/gimmick-ul.

În Main Roster, există mai multe persoane care abia sunt folosite la WWE TV și care nu au un storyline principal, așa că oricine poate ghici cine ar urma să plece.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages