Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Cum vede Vince McMahon meciul lui ”The Fiend” Bray Wyatt la WrestleMania 36?

The Fiend Bray Wyatt a pierdut titlul Universal în fața lui Goldberg la WWE Super ShowDown. Victoria obținută de Goldberg la Super ShowDown i-a nemulțumit pe majoritatea fanilor.

Macaulay Culkin (Kevin din „Home Alone”) a spus că și-a anulat biletul pentru WrestleMania din cauza rezultatului de la Super ShowDown. Nu dorește să vadă un meci între Goldberg vs. Roman Reigns și Bray Wyatt vs. John Cena.

Brad Shepard relatează că Vince McMahon vede un meci între The Fiend Bray Wyatt vs. John Cena la WrestleMania la fel de „important ca un meci pentru titlu”. De asemenea, există unele persoane în companie care consideră că farmecul lui The Fiend ca și gimmick s-a terminat.

Oficialii trebuie să aibă o atenție deosebită pe „Road to WrestleMania”. Acum se confruntă cu o altă situație în care trebuie să-l transforme pe Roman Reigns într-un babyface de top, astfel încât să poată lua titlul de pe un campion par-time.

Totuși, Bray Wyatt va fi implicat într-un meci de top la WrestleMania. John Cena și The Fiend ar putea avea un build interesant, dar nu se știe sigur cât de des va fi prezent Cena la WWE TV în „Road to WrestleMania”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages