AEWAlumniWWE

Cum a reacționat WWE la recentele „achiziții” ale AEW?

Elanul promoției All Elite Wrestling a continuat și în această săptămână la show-ul AEW Dynamite, care a avut rating mare pentru TNT odată cu debutul lui Adam Cole și Bryan Danielson, dar se pare că oficialii WWE nu prea sunt îngrijorați de recentele „achiziții” ale companiei rivale.

RingsideNews raportează că plecarea lui Cole în AEW nu este considerată o mare problemă. Un membru important al echipei creative din WWE a spus: „Nimeni nu consideră asta o mare pierdere. Fie că este corect sau greșit, acesta este mentalitatea în cadrul companiei noastre.”

Era clar că Adam Cole nu ar fi fost niciodată inclus în Main Event, întrucât a existat ideea de a deveni managerul lui Keith Lee, după heel turn-ul acestuia.

În ceea ce îl privește pe CM Punk, RSN a relatat că „WWE nu prezintă niciun interes pentru el, cu atât mai puțin pentru omul Phil Brooks.” Punk nu a avut lucruri frumoase de spus despre WWE după ce a plecat în 2014, așadar afirmația oficialilor nu este deloc surprinzătoare.

Interesant este faptul că, Vince McMahon nu urmărește evoluția AEW, așa că probabil nu este conștient de buzz-ul pe care respectiva companie îl primește acum. WWE continuă să obțină profituri record, în principal din contractele TV și show-urile din Arabia Saudită deci, nu există niciun semn că va avea probleme financiare în viitorul apropiat.

Ceea ce ar putea să ridice unele suspiciuni este dacă AEW continuă să atragă mai mulți fani. Săptămâna aceasta, AEW Dynamite a detronat RAW-ul în demo-ul de vârstă 18-49 de ani. Dacă lucrurile vor rămâne așa, atunci va fi interesant de văzut ce se întâmplă la următoarea rundă de negocieri contractuale cu partenerii TV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !