Sustineti InRing.Ro
WWE

Cum a cunoscut-o John Cena pe Shay Shariatzadeh?

John Cena și iubita sa, Shay Shariatzadeh s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private pe 12 octombrie 2020. Cena nu a vorbit prea mult depsre Shariatzadeh, dar superstarul WWE a dezvăluit modul în care cei doi s-au cunoscut. La câteva zile după nunta sa cu Shay Shariatzadeh, John Cena a purtat o discuție cu Nischelle Turner din ET și a spus că a întânlit-o pe soția sa în timp ce lucra la un film.

Se afla pe platoul de filmare pentru „Playing with Fire” în Vancouver, când a observat un grup de femei la un restaurant. Shariatzadeh făcea parte din grup, cucerindu-l la prima vedere pe liderul Cenation.

„Cu adevărat special la această poveste este că, indiferent de proiectele în care sunt implicat pe viitor, întotdeauna vor avea o specificație specială, deoarece am ajuns să filmez la un proiect special și am cunoscut pe cineva special. M-am uitat și nu am putut să-mi iau ochii de la ea…atunci a început totul.”, a spus John Cena.

Cei doi au fost văzuți în public la diferite ocazii, după prima lor întânlire. Totuși, Cena și-a propus să-și păstreze relația privată.

Recent, John Cena a fost întrebat cum a decurs căsătoria sa cu Shay Shariatzadeh chiar la mijlocul pandemiei. Iată ce a spus Cena:

„Trebuie să-ți câștigi dreptul pentru a auzi această poveste”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages