Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAWWWE SmackDown

Cu cine vrea să se înfrunte Braun Strowman la WrestleMania?

Aparent, Braun Strowman își dorește să se înfrunte cu un superstar de top la cel mai important Pay-Per-View al WWE-ului, WrestleMania.

Totul a început pe Twitter atunci când McIntyre și-a schimbat fotografia de profil și l-a etichetat pe Strowman, care este prezent în imaginea cover-ului său. Răspunsul lui Braun nu a întârziat să apară, indicând un meci pentru ambele titluri la WrestleMania.

Răspunsul lui Strowman a fost: „Să nu crezi că am uitat de asta!!! Singurul mod în care putem rezolva asta este un meci titlu pentru titlu pe cea mai mare șcenă!!!”

Drew McIntyre este în prezent campion WWE la RAW, în timp ce Braun Strowman deține centura Universală la SmackDown.

McIntyre își va apăra titlul împotriva lui Dolph Ziggler într-un meci a cărui stipulație încă nu a fost dezvăluită, iar Strowman se va înfrunta cu Bray Wyatt într-un Swamp Fight ce nu are ca miză titlul Universal. Ambele meciuri au loc la Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules, duminica viitoare, la WWE Performance Center în Orlando, Florida.

WrestleMania 37 va avea loc pe 28 martie 2021 la SoFi Stadium în Inglewood, California.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages