Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0WWE RAW

Cu cine și-ar dori să se înfrunte Wade Barrett daca ar reveni în ring?

Wade Barrett, al cărui nume real este Stu Bennett, a revenit în WWE în luna august pentru a lucra în postura de crainic la NXT. După două astfel de apariții, el a ajuns să semneze un contract full-time cu compania. Acordul este pentru ca el să aibă rolul de comentator, dar unii fani vor să-l vadă în ring pentru încă un meci.

În timp ce Barrett se bucură de noul său rol în WWE, el are un target pe care nu l-a atins niciodată și anume, să fie campion WWE.

Pe parcursul unui interviu pentru Digital Spy, fostul campion Intercontinental a spus că are în gând să revină în ring pentu un meci sau două împotriva campionului WWE Drew McIntyre.

„Într-adevăr, dacă aș reveni full-tine in-ring, m-aș gândi la finalul carierei mele. Nu cred că mi-au mai rămas mulți ani în pro wrestling. Deci întrebarea este, ce aș vrea să realizez? Singurul lucru pe care nu l-am realizat în WWE și pe care mi-am dorit întotdeauna să-l realizez a fost să devin campion WWE, iar acest titlu îl deține acum un vechi prieten de-al meu, Drew McIntyre. Așadar, dacă aș primi o oportunitate la această centură, cu siguranță aș fi tentat să revin în ring pentru un meci sau două.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages