Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Corey Graves vrea să-l înfrunte pe Seth ”Freakin” Rollins la WrestleMania 38

Corey Graves și-a clădit numele ca unul dintre principalii comentatori ai Monday Night RAW și este cu siguranță una dintre cele mai recunoscute voci din WWE. Graves are mulți fani, dar are și o parte mare de hateri. Se pare că, Corey Graves se gândește la un adversar major pentru el în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania 38.

Corey Graves a activat ca un superstar profesionist în NXT până când a trebuit să se retragă din cauza unei accidentări. Acesta a confirmat recent că este autorizat din punct de vedere medical pentru a lucra în ring, dar încă nu a concurat în niciun meci. În ciuda faptului că Graves a primit ”undă verde” din partea medicilor, el încă se concentrează în primul rând pe rolul de comentator.

În timpul unui interviu pentru 110.7 Star On-Demand, Corey Graves a vorbit despre superstarul cu, care ar vrea să se confrunte la WrestleMania 38. Graves a dezvăluit că vrea să fie nimeni altul decât Seth ”Freakin” Rollins.

”Pot spune că, Seth ”Freakin” Rollins, pentru că este un tip cu care am avut întotdeauna o chimie grozavă, în ring la NXT. Dar de atunci a continuat să evolueze mult mai mult și, în prezent, beneficiază de unele dintre cele mai bune lucruri pentru cariera lui. Îmi place ce face Rollins, de la intrarea lui până la munca în ring. Mi-ar plăcea să mai lucrez odată cu el.”

Recent, Graves, a declarat că vrea să-l înfrunte și pe Pat McAfee. Rămâne de văzut dacă Corey Graves va ajunge sau nu să revină în ring pentru Mania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages