WWE

Contractul lui Ronda Rousey cu WWE va expira în câteva luni

Întrebarea pe care ar trebui să ne-o punem în următoarele câteva luni este dacă Ronda Rousey va reveni sau nu la WWE TV. Conform spuselor TMZ în 2019, contractul lui Rousey cu WWE expiră pe 10 aprilie 2021, ceea ce înseamnă că WrestleMania 37 va fi ultimul ei Pay-Per-View major în companie, asta dacă nu decide să semneze un nou acord.

Este demn de remarcat faptul că Ronda a adus-o în discuție pe Becky Lynch în timpul unui live stream pe contul ei de Twitch, lucru care pare să indice un meci între ele două. Ultima dată când acestea s-au confruntat a fost la WrestleMania 35 într-un meci de tipul Triple Threat care a inclus-o și pe Charlotte Flair.

Planul la acea vreme era ca Ronda Rousey să aibă un rematch împotriva lui Becky sau Charlotte anul următor, dar Rousey a plecat pentru a-și întemeia o familie iar cum pandemia a forțat WWE să schimbe planurile, meciul nu a avut loc anul ăsta. Lynch urmează să nască în decembrie, astfel încât are timp să se pregătească pentru WrestleMania dacă decide să revină în ring.

WrestleMania 37 ar putea include în cele din urmă un meci între Becky Lynch vs. Ronda Rousey, fiind ultimul meci al lui Rousey în WWE dacă ea ar opta să-și încheie cariera în pro wrestling.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !