Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Contractul lui Rey Mysterio cu WWE expiră în curând

Cu siguranță Rey Mysterio are un loc asigurat în WWE Hall of Fame. Cariera sa uimitoare nu poate dura la nesfârșit iar el a discutat despre retragere în trecut. Contractul său cu WWE se va încheia mai devreme decât ar putea crede unii fani.

Fightful raportează că actualul contract a lui Rey Mysterio cu WWE va expira în luna octombrie. Momentan nu s-a raportat dacă se negociază un nou contract. Timpul lui Mysterio în WWE devine limitat. Aceste câteva luni vor fi cruciale iar storyline-ul lui trebuie urmărit cu atenție.

Cei din WWE au fost nevoiți să facă reduceri majore de personal. S-ar putea ca, compania să sufere un pic din punct de vedere financiar pentru o anumită perioadă de timp, pe măsură ce se menține pandemia. Contractul lui Rey Rey nu este deloc unul ieftin. Va fi interesant să vedem ce vor decide să facă cele două părți în această situație.

Mysterio a vrut să-l ajute pe fiul său, Dominick, să lucreze în WWE. Dominick a apărut în anumite angle-uri cu tatăl său, dar apoi a fost scos de la WWE TV. Rămâne de văzut dacă oficialii îl vor readuce pe Dominick în prim-plan pentru a lucra full-time.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages