WWEWWE SmackDown

Contractul lui Kevin Owens cu WWE expiră mult mai devreme decât se aștepta

Recent, Kevin Owens a postat un Tweet cu, coordonatele către Muntele Rushmore. Acesta a fost numele grupului pe care Owens l-a avut cu Young Bucks și Adam Cole înainte ca aceștia să o ia pe drumuri separate. Au existat multe speculații în urma tweet-ului care ulterior a fost șters, iar acum avem noi detalii în acest sens.

În 2018 a fost raportat faptul că Owens a semnat un contract pe 5 ani cu WWE. Conform Fightful Select, acordul va expira mult mai devreme decât se aștepta. Se pare că, actualul contract al lui Kevin va expira în ianuarie 2022.

S-a menționat că un oficial din WWE a declarat că, compania „a restructurat mai multe contracte înainte de pandemie”. Prin urmare, data expirării contractului lui Owens a fost schimbată atunci pentru ianuarie 2022. În acest moment, nu se cunosc detalii despre motivul pentru care a fost luată această decizie.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor, dar Kevin Steen (Owens) ar putea lua o decizie importantă în următoarele luni. Se zvonește că acesta ar pleca din compania lui Vince McMahon pentru a semna cu AEW.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !