Sustineti InRing.Ro
WWE

Contractul lui John Cena cu WWE a expirat?

John Cena nu mai lucrează full-time în WWE. Ultima dată, Cena a avut un meci cinematografic de tipul Firefly Fun House împotriva lui Bray Wyatt la WrestleMania 36. Acum, mulți fani se întreabă care este statutul lui John Cena în WWE.

A fost lansat un raport fals în mediul online. Multe persoane încă dezbat acest subiect care nu este adevărat. Acest raport provine dintr-un meme create de o persoană anonimă dar se spune că a fost relatat de Dave Meltzer de la Wrestling Observer Newsletter.

Raportul respectiv spune că contractul lui John Cena cu WWE a expirat iar Cena este liber să lucreze pentru orice altă companie de Pro Wrestling. Toate aceste afirmații NU SUNT ADEVĂRATE!

Nu numai că Meltzer nu a raportat niciodată așa ceva, dar John Cena nu lucrează pentru nicio altă companie în afară de WWE. El a spus anterior că nu are niciun interes să părăsească WWE.

Cena este, de asemenea, foarte ocupat cu proiecte unul după altul. În plus, ne aflăm în mijlocul unei pandemii și cu siguranță oficialii nu ar folosi un Superstar de top precum John Cena, în lipsa fanilor prezenți la show-uri.

Cert este că acest raport este fals și nu a venit dintr-o sursă sigură. Cu toate acestea, nimic nu-i împiedică pe oameni să vorbească pe baza subiectului respectiv după cum puteți observa mai jos:

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages