Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Contractul lui Daniel Bryan cu WWE expiră în curând

Revenirea lui Daniel Bryan în ring a fost un miracol în spatele căruia s-a aflat multe vizite la medic și antrenamente intense pentru a primi acordul să lupte din nou. Actualul contract a lui Bryan cu WWE va expira în câteva luni și asta îi face pe fani să se întrebe ce se va întâmpla cu el.

Bryan a făcut cunoscut faptul că următorul său acord va fi probabil mai accesibil în ceea ce privește aparițiile. El vrea să-și încheie cariera, dar nu are intenția de a se retrage. Daniel vrea să lupte până la 70 de ani, dar nu o va face full-time.

BT Sports a discutat recent cu Daniel Bryan, care a spus: „Contractul meu se încheie relativ curând. Încă încerc să-mi dau seama ce vreau să fac cu viața mea.”

Contractul lui Bryan cu WWE ar urma să expire în luna septembrie a acestui an. Asta înseamnă că fanii l-ar mai putea vedea în ring câteva luni în timp ce el își va da seama ce urmează să facă pe viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages