Sustineti InRing.Ro
WWE

Consiliul de administrație al WWE descoperă că Vince McMahon a oferit o sumă importantă de bani organizației caritabile a lui Donald Trump

Vince McMahon s-a retras din WWE pe fondul mai multor anchete în urma unui scandal în care este acuzat de tăinuirea banilor. Bărbatul în vârstă de 77 de ani ar fi plătit milioane de euro unor foste angajate ale companiei cu, care a întreținut relații intime. Prin urmare, acesta a încercat să le mențină tăcerea.

Acum, The Wall Street Journal relatează că Vince a oferit 5 milioane de dolari către organizația caritabilă a fostului președinte american Donald Trump în 2007 și 2009. De asemenea, WWE a aflat că suma nu a fost înregistrată drept cheltuieli ale companiei.

Constatările au fost dezvăluite săptămâna acesta, mai exact marți într-un dosar public. Trebuie să menționăm că sumele suplimentare ar avea legătură cu Trump și nu fac parte din seria presupuselor plăți ale lui McMahon către femeile cu, care a încheiat acorduri de confidențialitate.

„Potrivit declarațiilor IRS, WWE a cheltuit în total fix 5 milioane de dolari pentru contribuții către Donald J. Trump Foundațion în decurs de doi ani, 2007 și 2009. Înregistrările indică faptul că, contribuțiile au provenit din companie deoarece este folosită adresa sediului central al acesteia, fără a fi menționată nicio persoană anume. Cu toate acestea, conform declarațiilor de presă de acum câțiva ani, WWE a spus că soții Vince și Linda McMahon, au făcut donațiile personal.”

După cum am raportat anterior, compania a dezvăluit suma plătită pe investigațiile asupra lui Vince. Stephanie McMahon este acum co-CEO alături de Nick Khan în WWE. Rămâne de văzut ce urmează în privința fostului CEO al industriei respective.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages