Sustineti InRing.Ro
MMAUFC

Conor McGregor a fost arestat în Irlanda

Starul irlandez al UFC, Conor McGregor are probleme cu legea pentru că a condus agresiv în Irlanda. El a fost arestat în cursul zilei de marți, iar mașina pe care o conducea i-a fost confiscată. Conform raportului Irish Independent, McGregor a fost oprit în vestul Dublinului în timp ce conducea un autovehicul scump, Bentley Continental GT. Oficialii spus că, Conor a comis nu doar una, ci mai multe ilegalități rutiere.

Conform publicației, irlandezul în vârstă de 33 de ani a fost arestat, dar mașina i-a fost returnată în cele din urmă. McGregor a fost dus la secția locală de poliție și ulterior eliberat pe cauțiune.

Se pare că Conor McGregor ar fi fost acuzat de conducere periculoasă. În ultimele săptămâni, McGregor a fost văzut de mai multe ori cu Bentley-ul său prin Irlanda.

Starul UFC se va prezenta la tribunal luna viitoare pentru a fi audiat în această problemă, informează presa. Potrivit legii irlandeze, dacă va fi condamnat pentru această cauză, el riscă până la 6 luni de închisoare.

Conor a reușit să-și rezolve problemele sale cu legea în trecut și se pare că va scăpa și de aceasta, dar rămâne de văzut ce se întâmplă. După ce și-a rupt piciorul în iulie 2021, Conor s-a recuperat în afara Irlandei, având planuri de a reveni în UFC Octogon cât mai curând posibil.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages