Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Conducerea WWE va lua în curând o decizie asupra lui Jimmy Uso

S-ar putea să aflăm vești despre Jimmy Uso în următoarele 24 de ore după arestarea sa pentru DUI. Dave Meltzer a spus pe Twitter că în curând cei din WWE vor lua o decizie cu privire la situația lui Jimmy. WrestleVotes a raportat anterior că două persoane „influente” în companie ar fi extrem de dezamăgite pentru arestarea superstarului lor.

Am aflat că s-a discutat despre concedierea lui după prima arestare pentru DUI, dar oficialii au optat să-l țină în companie. Nu se știe dacă oamenii din conducere mai au aceeași mentalitate de această dată. Este clar că trebuie luate măsuri asupra lui Jimmy Uso pentru a preveni ca așa ceva să se mai întâmple, deoarece el sau oameni nevinovați s-ar fi putut răni.

Iată ce a transmis Meltzer pe Twitter: „În acest moment, există o consecință efectivă a WWE asupra lui Jimmy Uso. Compania nu a făcut nicio declarație. Deciziile, oricare ar fi acestea, vor fi luate în curând.”

Jimmy Uso a fost impicat într-un storyline cu vărul său Roman Reigns. Dacă va fi suspendat sau concediat, atunci acest lucru ar afecta în mod evident planurile pe termen lung pentru The Usos. După cum am relatat anterior, existau planuri importante pentru ei la SummerSlam în acest an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages