Sustineti InRing.Ro
WWE

Concedierile din WWE vor deveni un lucru obișnuit

WWE a concediat multe superstaruri în acest an datorită reducerilor bugetare, iar acest lucru se va întâmpla în continuare.

În aprilie, oficialii i-au concediat pe Samoa Joe, IIConics, Mickie James, Chelsea Green și alții. În iunie, atât Main Roster-ul, cât și cei din NXT/205 Live au avut „de suferit”, inclusiv Braun Strowman, Aleister Black, Ruby Riott, Fandango, Tyler Breeze și Tony Nase. Sâmbăta trecută, Bray Wyatt a fost concediat. Vinerea trecută, WWE a concediat 12 talente din NXT, inclusiv Bronson Reed și Bobby Fish.

Cei de la Fightful Select au discutat cu un oficial WWE despre concedieri. Respectiva persoană și-a exprimat frustrarea imensă și a explicat gândirea companiei: „Vince McMahon poate pune capăt oricărui dorește și folosește reducerile bugetare ca pretext pentru cele întâmplate.”

Sursa a confirmat că, concedierile în WWE vor deveni un lucru obișnuit, menționând că personal se așteaptă ca anul 2021 să fie un outlier atât cu franciza, cât și cu nivelul de talent.

Oficialul a mai spus că, „concedierile în masă” nu erau în discuție și nici o prioritate reală în cadrul WWE de aproape 4 ani, din vara anului 2016 până la începutul anului 2020.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages