Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Concedierea lui Sasha Banks din WWE a avut loc în urmă cu câteva săptămâni

Mai multe surse au confirmat că Sasha Banks a plecat din WWE și se pare că, concedierea ei a avut loc în liniște acum ceva timp în urmă. Kermit125, un insider de pe Reddit, care a dezvăluit mai multe lucruri importante în acest an, a spus în cursul zilei de ieri că eliberarea lui Banks a avut loc ”cu, câteva săptămâni în urmă”.

De asemenea, așa cum am raportat anterior, Sasha și-ar fi solicitat avocații pentru a obține rezilierea contractului cu WWE. Încă nu se știe dacă Naomi mai face parte din companie și care sunt planurile ei. Ea și Sasha Banks nu au făcut nicio declarație de când au plecat din WWE luna trecută.

De regulă, oficialii adaugă o clauză non-compete pentru 90 de zile atunci când concediază un superstar, dar nu se știe dacă acest lucru este valabil și în cazul lui Banks.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages