WWEWWE PPVWWE RAW

Cody Rhodes vs. Seth Rollins este încă pe lista internă a WrestleMania 38

Cody Rhodes a stat relativ liniștit fără a indica care sunt planurile lui în Wrestling, dar toate indiciile sunt că el va lucra la WrestleMania 38 și angle-ul pentru build-upul meciului ar putea avea loc în cadrul RAW-ului din această seară.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a spus că vinerea trecută, un meci între Cody Rhodes vs. Seth Rollins era încă pe lista internă a Mania 38.

”Ceea ce știu eu este că vinerea trecută, Cody Rhodes și Seth Rollins se aflau încă în planul intern a WrestleMania…nimeni nu știe dacă Rhodes va fi sau nu la RAW-ul din această seară. Poate că, Cody și Vince McMahon știu cum stau lucrurile, însă nu este ca și cum ar fi spus ceva oamenilor din backstage sau chiar echipei creative. Faptul că meciul se află încă pe lista internă îmi spune că cineva știe cum stă treaba, dacă s-a semnat sau nu, dar evident oficialii cred că meciul a rămas valabil. RAW-ul din această săptămână va fi interesant de urmărit. Dacă Seth Rollins face un angle cu altcineva la show-ul din seara asta, cel mai probabil asta înseamnă că ceva nu a mers bine. Dacă nu se întâmplă nimic, aș spune că Rhodes și Rollins se vor lupta la WrestleMania și cumva se va ajunge la respectivul meci. Evident, dacă Cody va fi prezent la RAW, știți deja răspunsul.”

Dacă Cody nu semnează cu WWE, înseamnă că Seth ar avea nevoie de un meci la Mania. Finn Balor vs. Damian Priest este unul dintre meciurile programate, astfel încât oficialii ar putea, teoretic, să-l adauge pe Rollins și să avem un Triple Threat pentru titlul United States, însă ar trebui să aflăm în această seară dacă Cody va fi la Mania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !