Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Cody Rhodes va fi supus unei intervenții chirurgicale în această săptămână

Cody Rhodes ”nu a resimțit durerea” și a lucrat în Main Event-ul Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell de seara trecută împotriva lui Seth ”Freakin” Rollins, cu o ruptură a mușchiului pectoral.

Deși majoritatea fanilor nu au crezut că Rhodes ar trebui să poată lupta, el a insistat, fiindcă pectoralii erau deja complet rupți și nu puteau fi afectați mai mult dacă lupta. De asemenea, Cody și Rollins au fost lăudați de cei aflați în backstage-ul evenimentului respectiv.

Fightful Select a raportat dimineață că Rhodes urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale pentru remedierea mușchiului pectoral joia aceasta.

După încheierea PPV-ului WWE Hell in a Cell, Cody Rhodes le-a spus fanilor prezenți că va aborda accidentarea sa în timpul RAW-ului din această seară, dar oficialii nu au anunțat nimic despre asta.

Timpul recuperării după o astfel de leziune este de obicei de câteva luni, dar diferă în funcție de persoană. Făcând o comparație, printre superstarurile majore care au suferit acest tip de accidentare se numără Triple H (absent 5 luni), Elias (absent 5 luni) și John Cena (absent mai mult de 4 luni).

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages