Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE RAW

Cody Rhodes va fi prezent în următorul episod al show-ului ”Steve Austin: The Broken Skull Sessions”

Invitatul din următorul episod al show-ului ”Steve Austin: The Broken Skull Sesions” va fi Cody Rhodes. Ediția respectivă va avea premiera vineri, 6 mai 2022.

Rhodes va discuta despre întreaga sa carieră în Pro Wrestling și va dezvălui problemele care l-au făcut să părăsească WWE, pe lângă perioada petrecută în AEW și revenirea lui în compania lui Vince McMahon la începutul acestei luni. Cody a declarat că nu are nimic cu All Elite Wrestling sau cu președintele companiei, Tony Khan, dar pur si simplu a simțit că era timpul pentru o schimbare.

Vă reamintim că Rhodes a revenit în cadrul WrestleMania 38, unde l-a învins pe Seth ”Freakin” Rollins. De atunci a primit un push de top în brand-ul roșu cu același gimmick pe care l-a avut în AEW. Cody se va lupta cu Rollins într-un rematch la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash, duminica viitoare.

Alte superstaruri care au apărut în show-ul lui ”Stone Cold” sunt: Bully Ray, Ron Simmons, Becky Lynch, Seth Rollins, DDP, Randy Orton, Bobby Lashley, Kevin Nash, Chris Jericho, Sasha Banks, Drew McIntyre, Bill Goldberg, Ric Flair, Big Show, The Undertaker, Kane, Jerry Lawler, Mark Henry, Bret Hart, Jeff Hardy și Mick Foley.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages