Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Cody Rhodes transmite un mesaj enigmatic cu privire la viitorul său în WWE

După cum bine știm, în prezent Cody Rhodes se recuperează în urma unei accidentări pe care a suferit-o înainte de Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell din acest an.

Vă reamintim că ”The American Nightmare” și-a rupt mușchiul pectoral în timpul unui antrenament, dar a refuzat să renunțe la meciul împotriva lui Seth ”Freakin” Rollins de la evenimentul respectiv. În cele din urmă, Rhodes a câștigat acea confruntare având un meci foarte bun.

Se pare că, Cody a oferit recent un indiciu cu privire la statutul recuperării sale. El a postat următorul tweet fără context:

”Ce urmează?”

Rhodes a revenit în WWE la începutul acestui an. El este neînvins de când a lăsat AEW în favoarea companiei ”rivale”. Fostul campion TNT l-a învins pe Seth în cadrul WrestleMania 38, înainte de a obține o altă victorie împotriva lui la WrestleMania:Backlash.

Cody a ”pus capăt” acestui feud prin victoria cu 3-0 asupra lui Seth Rollins la ”Iadul în cușcă”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages