WWEWWE RAW

Cody Rhodes spune că medicii nu îi preconizează data revenirii sale în ring

În cursul zilei de ieri, Cody Rhodes a fost prezent la Busted Open Radio cu ocazia zilei de naștere a lui Dave Lagreca. Vă reamintim că Rhodes nu a mai lucrat la WWE TV după Pay-Per-View-ul Hell in a Cell din cauza unei rupturi pectorale. Recuperarea în urma unei astfel de accidentări durează de obicei câteva luni, iar oficialii au declarat că fostul superstar AEW ar putea lipsi timp de 9 luni.

S-a speculat că WWE a mărit perioada revenirii lui Cody Rhodes pentru a fi o surpriză în meciul Royal Rumble de anul viitor, dar Rhodes spune că nu știe când va primi acordul pentru că medicii lui nu vor să-i preconizeze încă data.

„Medicii mei nu vor să-mi preconizeze încă un termen cu privire la revenirea mea, deoarece se tem că dacă îmi vor spune, voi încerca să-l scurtez cu o lună sau două. Aproape că am avut hemoragie în timpul intervenției chirurgicale, era foarte mult sânge.”

În timpul acestui interviu, Cody a mai spus că WWE a lucrat la realizarea unui documentar despre el, probabil pentru Peacock. De asemenea, Rhodes a menționat că Dave Lagreca se află pe lista persoanelor care vor fi intervievate în acest documentar.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !